Stiletto-Club | The Fetish Edition

September 28th, 2024

STILETTO-CLUB | THE FETISH EDITION

SEPTEMBER 28TH, 2024

Over ons

New times, new rules, new concept

Een elite club voor open-minded mensen, vol onontdekt erotisch vermaak en mysterieuze verleidingen! Maak deel uit van onze exclusieve party’s en geniet van een fantastische tijd met een erotisch tintje waarbij flirten, teasen en pleasen de nacht vullen. Maak onvergetelijke herinneringen met gelijkgestemde mensen van alle leeftijden van over de hele wereld.

Stiletto-Club evenementen worden georganiseerd in DHG Tilburg, deze locatie biedt ons de mogelijkheid om een spannende, erotische sfeer te creëren om jullie avond uit nog memorabeler te maken.

Onze evenementen hebben een verplichte dresscode. Wij moedigen het voldoen aan deze dresscode zeer aan! Terwijl jullie zorgen voor een verbluffende look, zullen wij er alles aan doen om jullie verwachtingen te overtreffen. Uitstekende service, mooie mensen, top-dj’s en intieme ruimtes zijn slechts enkele key-woorden om onze spannende Stiletto-club te omschrijven.

Zien jullie jezelf als een stijlvol en mooi stel, zowel van binnen als van buiten? Koop dan gauw je ticket. Als je durft…

Neem je geliefde mee op een reis vol mysterieuze en opwindende sensuele verlangens.

De Magie van Stiletto-Club The Fetish Edition

Betreed een wereld van ongekende sensualiteit en verfijning op Stiletto-Club Fetish Edition , waar verlangen en stijl samenkomen in een unieke en intieme ervaring. Dit exclusieve evenement is ontworpen voor degenen die een voorliefde hebben voor elegantie, klasse en een vleugje ondeugendheid. Laat je verleiden door de onweerstaanbare sfeer die dit feest te bieden heeft, een wereld waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Dresscode

Rubber, Leather, PVC, Latex, Lak, Plastic, Cross-dress, Metal, Taping, Fetish- glam, Medical, Fetish-Goth, Body Art, Incognito, Masks, original uniform. No street clothes, no lingerie, no wetlook. The dresscode will be checked by our door hosts. Please respect our dresscode. No refunds at the door for non-adequete dresscodes.