Geschiedenis & Concept

Stiletto-Club kende haar eerste edities tijdens de coronatijd, toen de mogelijkheden in het aantal bezoekers nog beperkt waren. Diverse succesvolle edities in DHG Tilburg, in samenwerking met onder andere Subliem LEF, Ronah-Events en SDC, waren het resultaat. Deze heerlijke avonden mochten door maximaal 200 gasten bezocht worden, waardoor er werd gekozen voor vier verschillende concepten: Stiletto V.I.P. Exclusive, Stiletto Fetish Experience, Stiletto Techno en Stiletto Exclusive Cocktailavond.

Doordat we nu weer de volle mogelijkheden hebben voegen we deze spannende party’s samen tot één onvergetelijk concept: Stiletto-Club.

Over Stiletto-Club

New times, new rules, new concept

Een elite club voor open-minded mensen, vol onontdekt erotisch vermaak en mysterieuze verleidingen! Maak deel uit van onze exclusieve party’s en geniet van een fantastische tijd met een erotisch tintje waarbij flirten, teasen en pleasen de nacht vullen. Maak onvergetelijke herinneringen met gelijkgestemde mensen van alle leeftijden van over de hele wereld.

Stiletto-Club evenementen worden georganiseerd in DHG Tilburg, deze locatie biedt ons de mogelijkheid om een spannende, erotische sfeer te creëren om jullie avond uit nog memorabeler te maken.

Onze evenementen hebben een verplichte dresscode. Wij moedigen het voldoen aan deze dresscode zeer aan! Terwijl jullie zorgen voor een verbluffende look, zullen wij er alles aan doen om jullie verwachtingen te overtreffen. Uitstekende service, mooie mensen, top-dj’s en intieme ruimtes zijn slechts enkele key-woorden om onze spannende Stiletto-club te omschrijven.

Zien jullie jezelf als een stijlvol en mooi stel, zowel van binnen als van buiten? Koop dan gauw je ticket. Als je durft…

Neem je geliefde mee op een reis vol mysterieuze en opwindende sensuele verlangens.

What to expect @ Stiletto Club Fetish Party

Zoals jullie inmiddels weten… Stiletto-Club zal op zaterdag 28 oktober de plaats innemen van TOXIC! We krijgen veel vragen binnen over wat jullie als gast kunnen verwachten; dat vertellen we jullie hier graag.

10 jaar geleden maakte TOXIC zijn intrede bij DHG-Tilburg. Met 500 gasten begonnen de nachten intiem. In de loop der jaren werden de gewilde avonden steeds drukker bezocht dankzij de onweerstaanbare sfeer. Naar aanleiding van jullie berichten willen wij weer teruggaan naar de basis. Het creëren van een intieme sfeer, een persoonlijke setting, genoeg bewegingsruimte en natuurlijk spannende plekken om je even terug te trekken… Geniet samen of solo van indrukwekkend entertainment en neem de spanning en verleiding in je op.

Wat kunnen jullie verwachten van Stiletto-Club?

Om de intieme sfeer te kunnen behouden, hanteren we een maximaal aantal gasten. De avond zal worden gevuld met opzwepende muziek dankzij de beste DJ’s waarmee ieders lust voor een speciale avond zal worden opgewekt. Zoek elkaar op in het donker dankzij onze speelruimtes om je avond extra spannend te maken en geniet van de vrijheid die je bij Stiletto-Club samen ervaart.

Dankzij de ruime mogelijkheden in DHG-Tilburg zal Stiletto-Club ook zorg dragen voor de inwendige mens. Geniet van heerlijk broodjes, diverse tosti’s, portie saté met diverse garnituren, vers fruit of bezoek de candybar voor een zoete lekkernij.

Voor al onze geliefde gasten hebben we voldoende omkleedruimte, lockers en is er een verwarmde rookruimte in de Binnentuin.